Link to www.europowergenerators.com
EUROPOWER neemt voor het eerst deel aan GAFA

Dit jaar neemt EUROPOWER voor het eerst deel aan de GAFA beurs in Keulen (31/08-02/09/2003). GAFA is een internationale vakbeurs voor tuinbouwmachines waar EUROPOWER zeker niet mag ontbreken!
Wij beschikken immers over een uitgebreid gamma aan aggregaten die onmisbaar zijn in de tuinbouwsector.
Breng ons dus zeker een bezoek in hal 14.2 stand N060/M061.
Ook 's avonds maken wij graag tijd voor u. Geef ons even een seintje als u zaterdag-, zondag- of maandagavond met ons wil afspreken in de "Altstadt" van Keulen.

NIEUW

EPSi1000: het vederlichte zwaargewicht
Klik hier voor grote foto - 43kB
Op de GAFA lanceren wij ons nieuw inverter aggregaat, de 'EPSi1000'. Dit is, naast de EPSi2000, het tweede inverter aggregaat in de EUROPOWER serie "EPSi".
Dit compacte pluimgewicht (slechts 14kg voor 1kVA) kan dankzij de betrouwbare Honda GXH50 motor en de supergeluidsgedempte omkasting voor diverse toepassingen gebruikt worden: tuin, camping, boot, mobilhome, etc.
Kortom: hij verdient zeker een pluim.
Klik hier voor meer info





UITNODIGING

  • Nieuwsgierig naar de vele kwaliteiten van onze 'EPSi1000'? Kom dan op zondag 31 augustus om 16.30h zeker even langs onze stand. Tijdens een gezellige receptie vertellen wij en onze Japanse collega's u graag meer over dit aggregaat.

  • Op maandag 1 september vanaf 16.30h geven wij de pers de kans om meer informatie te verzamelen over onze 'EPSi1000' en beantwoorden wij alle vragen. Iedereen opnieuw welkom!


EUROPOWER GESCHENKEN TE WINNEN

Klik op de button en vul het formulier in om kans te maken op een schitterende prijs!

Tijdens de recepties op onze stand maken wij de winnaars bekend. De winnaars zullen achteraf ook persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

Geldig tot 1 september 2003

Onze selectie van aggregaten voor de GAFA bezoekers

14/08/03
info@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators