Link to www.europowergenerators.com
AGGREGATEN VOOR TELECOMTOEPASSINGEN

Geachte dames en heren,

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder telefoon, internet, televisie en gsm. Hoe afhankelijk we zijn van deze moderne communicatiemiddelen wordt pas pijnlijk duidelijk wanneer er zich een onverwachte stroompanne voordoet. Een dergelijke panne kan gelukkig eenvoudig opgevangen worden door UPS-toestellen die zich op de meeste versterkerstations bevinden en die een onderbreking enkele minuten kunnen opvangen. Maar voor langdurige pannes en voor onderhoudswerken aan elektrische installaties is het aangewezen om beroep te doen op een stroomaggregaat. De EUROPOWER-aggregaten, die ook in mobiele versie leverbaar zijn, kunnen een station in geval van nood volledig autonoom van stroom voorzien.

HET JUISTE AGGREGAAT OP DE JUISTE PLAATS






De Telecommarkt heeft een niet te onderschatten potentieel!
Energietoeleveringsmaatschappijen zijn vaak vragende partij voor op maat gemaakte aggregaten. In het EUROPOWER-gamma vindt u een uitgebreide keuze aan aggregaten van 1 tot 40 kVA die speciaal voor deze toepassing zijn ontworpen: aggregaten met automatisch start stop systeem, mobiele aggregaten voor onderhouds- , test- en herstelwerkzaamheden in bestaande stations...
De mogelijkheden zijn eindeloos. Contacteer ons om samen de beste oplossing uit te werken voor elke specifieke toepassing.

Enkele referenties:

ALCATEL, BASE, ETISALAT, VIETNAM TELECOM

02/12/2008
kVA@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators