Link to www.europowergenerators.com
AGGREGATEN VOOR WATERMAATSCHAPPIJEN

Geachte dames en heren,

Water en elektriciteit gaan meestal niet goed samen, maar toch is er bij watermaatschappijen een grote vraag naar aggregaten. Gezien het risico dat werknemers kunnen lopen (werken in vochtige omstandigheden), zijn de eisen met betrekking tot veiligheid en gebruiksvriendelijkheid vaak erg hoog. Ook hiervoor bent u bij EUROPOWER aan het juiste adres. Onze aggregaten kunnen volledig naar wens van de klant gemaakt worden en bieden dus voor elke specifieke toepassing de juiste oplossing.

VEILIGHEID BOVEN ALLES





Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • EUROPOWER biedt aggregaten aan met verhoogde beschermingsgraad IP54.
  • De gebruiker wordt optimaal beschermd dankzij de EUROPOWER isolatiebewaking.
  • Handige hijsogen en grote luchtbanden en draagarmen verhogen het gebruikscomfort.
  • EUROPOWER beschikt in haar gamma over enkele standaardtypes met veiligheidsspanning 24/48V 50 Hz, al dan niet uitgerust met opties: in watertorens is het bijvoorbeeld verplicht om te werken met veiligheidsspanning. Ook in andere vochtige ruimtes is veiligheidsspanning een must voor verlichting en elektrisch handgereedschap.



U ziet het, geen enkele uitdaging is te groot om aan de eisen van onze verdelers tegemoet te komen. Kom gerust bij ons langs om samen met uw klant een specifiek uitgerust aggregaat te bespreken. De eventuele bouw van een prototype zorgt ervoor dat de klant van Company_Placeholder ook echt krijgt wat hij voor ogen had. Wij zijn ervan overtuigd dat deze manier van werken de sleutel tot succes is!

18/11/2008
kVA@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators