Link to www.europowergenerators.com
finest Belgian Quality

Geachte dames en heren,

EUROPOWER lanceert ‘finest Belgian Quality' een nieuwe promotiefilm. Hierin wordt de productie van een bedieningspaneel van een generator gedemonstreerd. Het productieproces wordt vergeleken met dat van een bedieningspaneel uit chocolade. Hierdoor worden de kwaliteiten van EUROPOWER op een originele manier naast die van Belgische chocolade gezet. Dit is ongetwijfeld een schot in de roos.

Net als de Belgische chocolatiers onderwerpt EUROPOWER zijn producten aan strenge kwaliteitscontroles. Ook de vormgeving is bij beiden zeer belangrijk. Accuraatheid en oog voor detail zijn nodig om de klanten tevreden te houden.

Dit promotiefilmpje heeft veel mogelijkheden. Het is een leuke eyecatcher op beurzen. U kan chocolaatjes met het logo van uw bedrijf laten maken of chocolaatjes kopen. U kan zelfs de chocolade daar live door een chocolatier laten maken en uitdelen aan potentiële klanten. Het filmpje is beschikbaar op onze website en op www.youtube.com, u kan het dus ook linken aan uw website. Als u de film in betere kwaliteit op cd wil ontvangen, kan u contact met ons opnemen.

De film is Russisch gesproken met een Engelse ondertiteling. Als u dit in uw eigen taal wil ondertitelen, kan u ons uw vertaling doorsturen. Wij zorgen ervoor dat uw tekst in het filmpje komt.

Wij hopen dat de ‘finest Belgian Quality' in de smaak valt!

Met vriendelijke groeten


Het EUROPOWER-team




news@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators