Wat hebben we dit jaar weer voor je klaarstaan?

Geachte dames en heren,

Voor EUROPOWER is Bauma in München de ideale gelegenheid om zijn producten nog eens voor te stellen. Met zijn 555 000 m² oppervlakte en meer dan 420 000 bezoekers belooft Bauma een spetterende 30ste verjaardag te vieren.

Uiteraard is EUROPOWER ook dit jaar weer van de partij op deze internationale beurs. Wij stellen er onze gekende producten voor, waaronder de EPSi1000 en de EPSi2000, die met hun compacte vorm heel gebruiksvriendelijk zijn. Ook zullen we onze kwalitatieve standaardaggregaten zoals de EP16000TE en de EP20000TE tentoonstellen, samen met de EZ4000L, die een onklopbare competitieve prijs heeft. Verder zullen we er ook een model van de DIN-aggregaten voorstellen: deze zijn speciaal ontworpen voor brandweertoepassingen.


Daarnaast stellen we er ook onze nieuwigheden voor. EUROPOWER vervolledigt zijn range van dieselaggregaten in “Stage 3A” versie met nieuwe types met de Kubota V3800-DIT motor. Deze motor wordt de vervanger van de V3300T. De nieuwe, milieuvriendelijke V3800-DIT heeft in vergelijking met de V3300T iets meer vermogen, een elektronische toerentalregeling en een lager brandstofverbruik.

Na de “grote vermogen” aggregaten, namelijk de EP, EPS en EPSR met Iveco en Volvo motoren, zet EUROPOWER dezelfde voet voort naar de kleinere vermogens: de open versie EP, de werfversie EPS en de verhuurversie EPSR. Op de Bauma tonen we jullie de EPSR44TDE met Kubota V3800-DIT motor.

Primeur!
We hebben er maandenlang aan gezwoegd, maar eindelijk is het zo ver: EUROPOWER stelt zijn nieuwe documentatie ook voor op Bauma. Kom zeker een kijkje nemen, want het is de moeite waard!

Bij ons kan je elke avond vanaf 17h terecht voor een informele drink. Tijdens de aangename en interessante babbels kan je genieten van een lekker glaasje. We kijken alvast uit om je te mogen verwelkomen in hal A5 op stand 310!

Met vriendelijke groeten,

het EUROPOWER-team

04/04/2013