EUROPOWER pakt uit met nieuwe documentatie

Geachte dames en heren

In onze gloednieuwe documentatie stellen we onze producten voor en zo veel meer! Vraag gerust een aantal exemplaren bij ons op. Voorlopig is deze nieuwe brochure enkel verkrijgbaar in het Engels, maar er wordt hard gewerkt aan de vertalingen.  
    
Wat nieuw is, is dat niet alleen de producten erin worden voorgesteld, maar je wordt ook wegwijs gemaakt in tal van andere toepassingen. Daar gaan we ons in de komende weken ook verder op toespitsen.  Zo zullen we enkele handige tools meer toelichten, zoals de Product Advisor en de Product Comparison, en enkele producten in de kijker zetten. Check je mailbox regelmatig om onze nieuwsbrieven hierover niet te missen!


 

We hebben de stroomaggregaten ingedeeld in 12 categorieën op basis van hun kenmerken en eigenschappen. De stroomaggregaten worden met dieren in de natuur vergeleken. Een semi-geluidsgedempt stroomaggregaat met grote brandstoftank doet je bijvoorbeeld aan een arend denken. Net zoals deze roofvogel lang in de lucht kan zweven door weinig energie te verbruiken, kan dit aggregaat lange tijd spaarzaam energie leveren, wel tot 10 uur!

In deze documentatie worden ook enkele features en benefits van elk stroomaggregaat voorgesteld. Zo weet je welke kenmerken een aggregaat heeft en wat dit voor jou betekent.  Als je advies op maat wil over de aggregaten, contacteer dan onze experts. Zij helpen je graag verder met het kiezen van het ideale aggregaat.

Contacteer ons via kva@europowergenerators.com of telefonisch op +32  11 58 61 61.

Met vriendelijke groeten,

Het EUROPOWER-team

02/07/2013