Geachte dames en heren

Terwijl jij en je familie straks samenkomen om van de eindejaarsfeesten te genieten, willen wij even de tijd nemen om onze wensen over te brengen. Het hele Europower team wenst jou en je geliefden een goede gezondheid, vrede, blijheid, geluk en voorspoed in 2015.

Velen onder ons zijn al zeven jaar aan het worstelen tegen de recessie. Toch zijn wij heel dankbaar dat we deze boodschap kunnen versturen naar alle mensen die we mochten ontmoeten de voorbije 24 jaar. Om op dit elan door te gaan, willen we al onze medewerkers bedanken om van Europower een sterk en duurzaam bedrijf te maken. Bedankt voor jullie trouw, betrokkenheid, toewijding, vriendschap en teamgeest.

We willen onze leveranciers en onze partners ook bedanken voor hun betrouwbaarheid en voor de goede samenwerking. Maar we willen vooral onze dankbaarheid betuigen aan onze klanten, die ons al bijna een kwart eeuw, allemaal tezamen, zijn blijven steunen.

Deze periode is er altijd één van feesten en van hoop. Zoals je misschien weet is 2015 het internationaal jaar van het licht. Daarom is één van de nieuwe voornemens bij Europower om onze bijdrage te leveren door een deel van de energie te voorzien die nodig is om de wereld te verlichten.

Met dit alles in onze gedachten sturen we jullie onze beste wensen voor prachtige feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar,

Luc Heylands    Yves Heylands

Klik hier om onze kerstwensen te bekijken!

Klik hier om de verkorte versie te openen.

10/12/2014