Geachte dames en heren, #EuropowerConnects

De Belgische temperaturen doen het nu wel uitschijnen, de eindejaarsperiode komt er daadwerkelijk aan. Dit betekent dat het tijd is om onze beste wensen aan iedereen over te maken en om aan onze voornemens voor het nieuwe jaar te denken. 

2015 was een speciaal jaar voor ons. Omdat we onze 25ste verjaardag in de zakenwereld gevierd hebben, hadden we weer de kans om persoonlijk contact te leggen met een groot aantal van onze trouwe, maar ook nieuwe klanten, onze leveranciers, partners, vrienden en gelijkgezinden. Dankzij deze uitwisselingen met onze bestaande partners en dankzij de nieuwe connecties die we gelegd hebben, kan het hele Europower-team terugkijken op een geweldig jaar, met veel energie en motivatie. Maar hier willen we niet stoppen, want we beseffen dat het niet onze verjaardag hoeft te zijn om deze uitzonderlijke werksfeer te behouden.

Daarom zullen wij, bij Europower, het jaar 2016 starten onder het thema ‘Europower connects’. ‘Europower connects’ verwijst naar twee dingen. Ten eerste hebben wij als bedrijf de verantwoordelijkheid om elektriciteit te leveren in alle gebieden waar dit broodnodig is. In deze betekenis, door aan een basisbehoefte te voldoen, kunnen we het proces van mensen verbinden, vergemakkelijken. Ten tweede willen we iedereen in de wereld bereiken met dit bericht. Koester en werk aan je netwerk van relaties, hetzij met je familie en vrienden, met formele contacten of met mensen die je niet persoonlijk kent, maar die echt jouw hulp nodig hebben. Dagelijkse verplichtingen en volgeboekte agenda’s doen ons het belang van deze persoonlijke relaties vaak vergeten, maar kleine inspanningen kunnen grote resultaten opleveren.

We hopen dat deze feestdagen een kans voor ons zullen zijn om deze boodschap na te leven. Vandaar willen we nieuwe en bestaande klanten, leveranciers en partners vragen: deel jouw kerst- en nieuwjaarswensen met zoveel mogelijk mensen en geef uiting aan de waarden die ons allemaal verenigen. In de komende dagen zal ons team ieder van jullie vervoegen waar ook ter wereld om kerst en nieuwjaar te vieren met een boodschap die de wereld kan veranderen.

Wij kijken er alvast naar uit om ons met elkaar te verbinden in de komende jaren. Onze warmste gedachten en beste wensen voor deze prachtige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar.

Luc, Yves en het hele Europower-team

 

Klik hier om de kerstkaart te printen.

08/12/2015