Het EUROPOWER typeplaatje: een schat aan informatie
 
Ieder EUROPOWER aggregaat is voorzien van een uniek typeplaatje. Dit geeft belangrijke informatie over het betreffende aggregaat en laat toe het te traceren.

Uiteraard staat EUROPOWER erop vermeld als fabrikant. Verder vind je er het type aggregaat, het unieke serienummer en het bouwjaar. Daaronder staat bijkomende technische informatie. Een belangrijk element op het typeplaatje is het CE-logo, dat aangeeft dat de machine voldoet aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Ook de melding 'ISO9001-2000' garandeert de EUROPOWER kwaliteit, wij zijn immers een ISO-gecertifieerde firma waar kwaliteit in al haar facetten prioriteit nummer 1 is. 'MADE IN BELGIUM' tenslotte geeft aan dat de oorsprong van de goederen België is.


 
Bijkomende informatie
 
Via het serienummer op het typeplaatje kan je bij ons bijkomende informatie bekomen over het aggregaat. Wij houden van ieder serienummer ook het volgende bij:
  • het motor- en alternatornummer,
  • de productiedatum en -reeks,
  • de verzenddatum,
  • de naam van de verdeler aan wie het aggregaat geleverd werd.
Deze bijkomende informatie kan van pas komen wanneer je bijvoorbeeld onderdelen wil bestellen want op basis van deze gegevens kunnen we alle gebruikte onderdelen terugvinden. Ook voor het bepalen van garantie kan de informatie op het typeplaatje nuttig zijn.

 
Naspeurbaarheid
 
Indien het typeplaatje niet meer leesbaar is of indien het werd verwijderd, kunnen we toch nog alle gegevens van het aggregaat terugvinden in onze database via het serienummer van de motor (dat terug te vinden is op het motorblok) of via het serienummer van de alternator (zie foto's).

Bij diefstal kunnen we via onze database de nodige informatie terugvinden. Bij overname of aankoop van tweedehands machines kan onze database ook een hulpmiddel zijn.

Noteer dus aub steeds het serienummer op uw factuur en/of leveringsbon.