INTERNATIONAL RENTAL EXHIBITION

Geachte Dames en Heren

Op 7, 8 en 9 juni 2011 vindt de 2de editie van de International Rental Exhibition plaats in het Beurs- en Congrescentrum RAI in Amsterdam.

Voor bedrijven uit de internationale verhuurindustrie is deze beurs een onontbeerlijk evenement. Er worden meer dan 75 deelnemers verwacht waaronder Europese topbedrijven uit de verhuurindustrie, vertegenwoordigers van nationale verhuurverenigingen en hun leveranciers.

Op de beurs zal u onder andere volgende verhuurgoederen kunnen ontdekken: compacte bouwmachines, compressoren en stroomaggregaten, lichtmasten, hoogtewerkers, IBC's, verhuursoftware, betonbrekers, elektrisch gereedschap, walsen, motoren, verreikers, pompen en nog veel meer.

De European Rental Association (mede-organisator van IRE) organiseert tijdens de beurs haar jaarlijkse vergadering en reikt ook de prestigieuze European Rental Awards uit. Deze uitreiking vindt plaats op 8 juni in het Hotel Okura. We hopen dat onze klanten uit de verhuursector ook dit jaar in de prijzen vallen.

EUROPOWER neemt net als in 2008 deel aan IRE. U vindt ons op stand 450. Bedrijven uit de sector ontmoeten elkaar hier voor een informele drink en een gezellige babbel. Dit biedt u de ideale gelegenheid om wat te netwerken.

Onze collega's informeren u graag over onze nieuwigheden. Wij horen ook graag wat over jullie innovaties en we willen ook graag wat ideeën uitwisselen met de medewerkers van Company_Placeholder over verdere samenwerking.

REGISTREER U HIER VOOR UW GRATIS TOEGANGSTICKET.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op stand 450.

Met vriendelijke groeten

Het EUROPOWER-team

05/05/2011

Footer1en_Placeholder
Update your profile or unsubscribe from this email list