Tolsma Tankbouw en EUROPOWER Generators: een geslaagde combinatie!

Geachte dames en heren

Sinds 2010 werkt EUROPOWER samen met Tolsma Tankbouw uit Heerenveen (Nederland) voor de productie en verdeling van Intermediate Bulk Containers (IBC). Een IBC is een dubbelwandige stalen tank die gebruikt kan worden voor de opslag van brandstof en olie.

Waarom gebruik maken van een IBC?

Wanneer u op locatie werkt, verliest u vaak kostbare tijd door elders te tanken. Als u een aggregaat in combinatie met een IBC gebruikt, kan u de autonomie van het aggregaat aanzienlijk vergroten. Het werken met een aggregaat op verplaatsing moet op deze manier niet onderbroken worden en wordt dus gemakkelijker. Tevens kan u de IBC gebruiken op evenementen, in wegenbouw en tijdens grondwerken om al uw machines, zoals graafmachines, walsen, bulldozers, heftrucks, verwarmings- en airconditioningtoestellen, ter plaatse te voorzien van brandstof. Kortom, een Tolsma-tank biedt zekerheid en continuïteit tijdens het werk! De tank is ook geschikt voor wegtransport. Een ADR-vergunning is verplicht voor transport van tanks vanaf 500 liter.

Kies voor veiligheid

De dubbele wand zorgt ervoor dat er geen brandstof kan lekken. Op die manier loopt u geen risico om schade aan het milieu toe te brengen. Bij brandstoftanks die deze dubbele wand niet hebben, is de kans groter dat er een lek ontstaat. Hierdoor zal brandstof in de grond lekken en raakt het grondwater vervuild, met alle mogelijke gevolgen vandien. Bovendien is de eigenaar/huurder/gebruiker van de tank verantwoordelijk voor de kosten van het saneren, de graafwerken en het reinigen van de grond.

 

Hoe ziet een IBC van Tolsma eruit?

- Robuuste stalen buitenbak met uitneembare binnentank
- Zware profielen voor maximale stabiliteit
- Scharnierend deksel met gasdrukveer wat kan worden afgesloten met een hangslot (niet standaard meegeleverd)
- Gemakkelijk verplaatsbaar door vorkliftgaten langs twee of vier zijden
- Eenvoudig optilbaar dankzij hijsogen
- Overvulbeveiliging
- Binnentank voorzien van inspectieopening, vul-, peil- en zuigaansluiting
- Voorzien van een logboek in een documentenhouder
- Handpompset of elektrische pompset beschikbaar als optie
- Conform de huidige wetgevingen (VLAREM- en KIWA-goedkeuring) en voorzien van UN-1202 code.

EUROPOWER biedt IBC's in verschillende maten aan van 200 tot 3000 liter. Al deze IBC's zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Ook voor een tank in aangepaste kleur verzekeren wij u dezelfde levertijd. Al deze tanks zijn ook beschikbaar in gegalvaniseerde versie, waarvan wij de meest courante types steeds op voorraad hebben. Meer informatie en prijzen vindt u in onze prijslijst op pagina 25.

Er bestaat geen twijfel over dat onze samenwerking met Tolsma Tankbouw de juiste keuze is. Samen gaan we voor kwaliteit, duurzaamheid, milieu- en gebruiksvriendelijkheid. Contacteer ons even via e-mail om een dealer in uw buurt te kennen.

Met vriendelijke groeten,

Het EUROPOWER-team

kVA@EuropowerGenerators.com

 

30/05/2013