Nieuw: waterpompen!

Geachte dames en heren

EUROPOWER is pas gestart met de verkoop van Honda waterpompen. Deze pompen verplaatsen grote hoeveelheden water op een snelle en efficiënte manier. Ze zijn geschikt voor onder andere landbouw- en industrietoepassingen, maar ook de brandweer maakt gebruik van deze waterpompen. Ze zijn zelfs nuttig in de huishoudelijke sfeer.

Bij het kiezen van een waterpomp is het belangrijk dat je weet welke vloeistof je wilt oppompen. Ook is het belangrijk dat de pomp voldoende capaciteit heeft om het werk aan te kunnen. Afhankelijk van het model kan een pomp 140 tot 1640 liter per minuut verpompen. Dit komt overeen met het verplaatsen van 8,4 tot 98,4m³ vloeistof per uur.

EUROPOWER verkoopt vier verschillende types Honda waterpompen. We zetten ze even op een rijtje met hun ideale toepassingen.

De schoonwaterpompen zijn ideaal voor het oppompen van slootwater en zijn daarom geschikt voor het beregenen van je tuin en gazon. Ze kunnen ook gemakkelijk fruitbomen en groenten besproeien. Bovendien bespaar je aanzienlijk op kosten aan leidingwater door je auto met regenwater te wassen. Deze compacte, lichte en draagbare schoonwaterpompen WX10 en WX15 zijn daarom een prima investering voor iedereen! Voor professioneel en intensief gebruik bieden wij de modellen WB20 en WB30 aan. Deze pompen hebben een hogere capaciteit in vergelijking met de gewone schoonwaterpompen.

De vuilwaterpompen WT20, WT30 en WT40 zuigen modder, kleine verontreinigingen en grind uit bouwputten op.  Ze zijn ontworpen om vloeistof die deeltjes tot een maximum diameter van 31mm bevat, te verpompen. Daarom vormen ze de keuze bij uitstek voor aannemers en verhuurtoepassingen.

De hogedrukwaterpomp WH20 van Honda is de ideale oplossing voor het beregenen van grote oppervlakten. Hij kan onder meer water verpompen over grote afstanden en 500 liter water per minuut verplaatsen. Deze pomp is onder andere geschikt voor brandbestrijding, het schoonmaken van zwembaden en irrigatie van tuinbouwgewassen.

De multipomp WMP20 is uitermate geschikt voor het verwerken van zoutwater, chemicaliën en reinigingsmiddelen voor de landbouw. Deze pomp kan gemakkelijk vloeibare mest, onkruidverdelger, insecticiden en zuren verpompen, omdat het pomphuis zuurbestendig en corrosievrij is.

Hieronder kan je terugvinden welke pomp geschikt is voor welke toepassing:

Meer informatie?
Bekijk de Honda waterpompen brochure door hier te klikken of contacteer ons op kVA@europowergenerators.com
.

Met vriendelijke groeten

Het EUROPOWER-team

28/01/2014