EUROPOWER breidt zijn verhuurgamma uit!

Vanaf nu beschikbaar van 10 tot en met 250kVA én in Stage IIIA.
Hiermee is EUROPOWER één van de weinige fabrikanten die een volledig gamma in Stage IIIA versie kan aanbieden (Richtlijn van toepassing vanaf de EPSR20TDE 20 kVA). Stage II versies blijven beschikbaar voor noodstroom, vaste opstellingen en de non-EU market.

Geachte dames en heren,

Intermat komt stilaan dichterbij en daarom willen we jou al een voorsmaakje geven!
We stellen hier kort voor wat we gaan tonen op de beurs.

Wij bieden een ruime keuze van verhuuraggregaten aan:

  • 1500 tpm: rental aggregaten van 20kVA tot en met 250kVA.
  • 3000 tpm: rental aggregaat van 10kVA (EPSR11-3TDE).

3000tpm aggregaten in de verhuur? Lees ik dit goed?
JA! EUROPOWER merkt dat hier vraag naar is. Hierdoor kunnen kleinere en compactere, maar toch uiterst betrouwbare aggregaten door verhuurfirma’s ingezet worden. De sterke Kubota motor is in 3000 tpm, goed voor zeker 7500 draaiuren zonder zorgen, mits correct onderhoud uiteraard.

Voor kleine vermogens moet er dus geen te zwaar aggregaat verhuurd worden.
Dit is een groot voordeel voor het brandstof- en het olieverbruik, zeker als je weet dat er heel vaak te zware aggregaten gebruikt worden die onder veel te lage belasting werken, wat zeer nadelig kan zijn voor de motor! Verder zijn deze aggregaten compact en stil, voorzien van een stootrand en een gegalvaniseerd onderstel, zodat de marktwaarde na een aantal jaren verhuur toch zéér hoog blijft !

Al onze “EPSR” verhuurversies hebben een identieke en herkenbare lijn.

Niet enkel de dieselaggregaten, maar ook onze populaire benzineaggregaten die vaak in de verhuur gebruikt worden, willen wij laten zien op Intermat.

Ons verhuurgamma biedt de ideale oplossing voor elk verhuurbedrijf.

Omwille van een zeer uitgebreid standaard verhuurgamma, profileert Europower zich als uiterst geschikte en bekwame partner voor elke verhuurfirma wereldwijd! Bovendien zijn oplossingen op maat altijd mogelijk. Denk aan parallelbedrijf van aggregaten onderling, remote monitoring via internet-GSM-PC (web-based), automatische olievulsystemen, vonkenvangers, en nog veel meer.  

Contacteer ons voor meer informatie of bezoek ons tussen 20 en 25 april 2015 op Intermat in Parijs, stand 5b M 049.

Met vriendelijke groeten,

Het EUROPOWER-team

         

31/03/2015