Geachte dames en heren,

Het is weer zover! Met vol enthousiasme kijken wij bij Europower Generators uit naar Bauma 2016, waar we naar goede traditie aanwezig zullen zijn van 11 tot 17 april. Niet alleen zullen we na dit event weer op de hoogte zijn van de laatste trends in de bouw- en constructiesector, we krijgen er ook de kans om al onze partners weer te zien, ideeën uit te wisselen en te luisteren naar feedback. We hebben jou, Firstname_Placeholder, er dan ook graag bij en verwelkomen jou van harte op onze stand.

Maar er is meer. Om jullie net zo enthousiast te krijgen als wij, geven we jullie een kleine opdracht om jullie toegangskaart te verdienen: maak een selfie voor, op, onder of naast de “Save The Date” die je kan vinden wanneer je op onderstaande link klikt en post jouw foto op Facebook, Twitter of LinkedIn terwijl je ons tagt of #hashtagt (#epbauma).

Eén selfie indienen geeft je bovendien de kans om een weekendje Brussel of Parijs te winnen!* Je mag jouw foto met de “Save the Date” ook mailen naar ons. Mail ons hiervoor jouw foto met de "Save the Date" ook door.

* Deze actie is geldig tot 28/02/2016.

Klik hier om de gepersonaliseerde "Save the Date" te downloaden.

Inspiratie nodig?

Enkele medewerkers van Europower geven het goede voorbeeld!

Tot op Bauma 2016,


Het Europower team

         

26/10/2015