Geachte dames en heren

2017 was het jaar waarin de 45ste president van de Verenigde Staten de eed aflegde, de Britten na een referendum kozen om uit de Europese Unie te stappen, de Catalanen uit Spanje wilden treden en drie orkanen verwoestend waren in het Atlantische bassin. Dichter bij ons kwalificeerden de Rode Duivels zich voor het WK voetbal van 2018 in Rusland en werd onze Belgische atlete Nafi Thiam wereldkampioene in de zevenkamp.

2017 was een jaar vol uitdagingen, waarin Europower in toenemende mate haar flexibiliteit en klantgerichtheid heeft kunnen bewijzen. Wij zijn verheugd dat u ons weet te waarderen als een betrouwbare en consistente partner. Wij danken u hier oprecht voor.

In 2018 zullen we de ingezette koers verder uitbouwen. Belangrijke uitgangspunten zijn: kwaliteit, klantentevredenheid, service en samenwerking.

Namens alle Europower medewerkers wensen wij iedereen ontspannende en inspirerende feestdagen in goede gezondheid, in warmte en geluk van gezin, familie en vrienden. Moge 2018 een jaar worden vol met vele fijne en warme momenten.

Prettige feestdagen!

Met vriendelijke groeten,

Het EUROPOWER-team

         

12/12/2017